Únor 2008

Love-Fotky

27. února 2008 v 13:45 | veronika |  --->Obrázky všeho druhu








Diskografie+Obaly na cd

3. února 2008 v 13:54 | veronika
The Open Door (2006)
Autres Démos
Fallen (2003)
Origin (2000)
Sound Asleep EP (1999)
Evanescence EP (1998)

Členové

3. února 2008 v 13:40 | veronika
Současní členové:
  • Amy Lee (zpěv, klavír, klávesy)
  • Terry Balsamo (kytara)
  • Tim McCord (baskytara)
  • Troy McLawhorn (kytara)
  • Will Hunt (bicí)
Bývalí členové:
  • William Boyd
  • Ben Moody
  • Dave Hodges
  • John LeCompt
  • Rocky Gray